Weather for Nova Scotia

Plaats Alerts Temp. Weersomstandigheden Vochtigheid Druk Wind Geactualiseerd
Amherst 0 7 °F Lichte sneeuw 60% 29.78 inches NW op 7 mijl/u 8:00 PM AST
Archibalds Mill 0 39.2 °F Onbekend 98% 29.97 inches ONO op 3.0 mijl/u 9:02 PM AST
Bangor 0 53 °F Onbekend 91% 29.78 inches ZO op 14 mijl/u 7:00 PM AST
Beaver Island 0 35 °F Onbekend N/A% 29.92 inches ONO op 16 mijl/u 8:00 PM AST
Bel Ayr Park 0 36 °F Geheel bewolkt 93% 29.91 inches ZZW op 10 mijl/u 4:31 PM AST
Caribou Point 0 43 °F Onbekend 96% 29.85 inches ZZO op 10 mijl/u 8:00 PM AST
Devils Island 0 41 °F Onbekend 98% 29.90 inches oost op 9 mijl/u 7:00 PM AST
Grand Etang 0 -32 °F Lichte heiigheid 51% 29.97 inches WNW op 15 mijl/u 8:00 PM AST
Greenwood 0 48 °F Geheel bewolkt 100% 29.77 inches ZO op 13 mijl/u 8:26 PM AST
Halifax 0 45 °F Mist 100% 29.87 inches ZO op 9 mijl/u 8:00 PM AST
Kejimkujik 0 49 °F Onbekend 95% 29.77 inches zuid op 7 mijl/u 8:00 PM AST
Nova Scotia 0 34 °F Lichte regen 100% 30.02 inches ONO op 8 mijl/u 7:00 PM AST
Port Mellon 0 37 °F 67% 30.06 inches west op 1 mijl/u 4:00 PM PST
Sable-eiland 0 45 °F Mist 93% 30.00 inches ZO op 12 mijl/u 8:00 PM AST
Saint Paul Island 0 31 °F Onbekend 99% 29.98 inches ZO op 25 mijl/u 8:00 PM AST
Sedalia Agcm 0 25 °F 50%  inches Rustig 5:00 PM MST
Sydney 0 32 °F Mist 100% 30.01 inches OZO op 2 mijl/u 8:18 PM AST
Truro 0 46.1 °F Lichte sneeuw 96% 29.39 inches Rustig 9:02 PM AST
WESTERN HEAD 0 42 °F Onbekend 100% 29.80 inches OZO op 8 mijl/u 8:00 PM AST
Yarmouth 0 54 °F Lichte motregen 100% 29.70 inches ZO op 14 mijl/u 8:00 PM AST

Alerts Legend

Waarschuwing wervelwind Waarschuwing wervelwind
Bewaking wervelwind Bewaking wervelwind
Waarschuwing zwaar onweer Waarschuwing zwaar onweer
Bewaking zwaar onweer Bewaking zwaar onweer
Adviezen harde wind Adviezen harde wind
Waarschuwing voor overstroming Waarschuwing voor overstroming
Bewaking en aankondiging overstroming Bewaking en aankondiging overstroming
Lokale aankondiging orkaan Lokale aankondiging orkaan
Winterweerverklaring Winterweerverklaring
Hitte-adviezen Hitte-adviezen
Waarschuwing dichte mist Waarschuwing dichte mist
Weeradviezen brandgevaar Weeradviezen brandgevaar
Hurricane Watch Special Weather Statement
Hurricane Warning Record Set
Tropical Storm Watch Public Report
Tropical Storm Warning Public Statement
Ad Blocker Enabled