Weather Radar

Tulsa-Inola Radar
NEXRAD Station INX
Save Image
Share

Zoom:
update in: sec

Animate

Frame Delay

  • TDWR
  • NEXRAD
  • Current
  • Station Down
  • Waarschuwing wervelwind
  • Bewaking wervelwind
  • Waarschuwing zwaar onweer
  • Bewaking zwaar onweer
  • Winterweerverklaring
  • Adviezen harde wind
  • Waarschuwing voor overstroming
  • Bewaking en aankondiging overstroming
  • Lokale aankondiging orkaan
  • Hitte-adviezen
  • Waarschuwing dichte mist
  • Weeradviezen brandgevaar
  • Hurricane Watch
  • Hurricane Warning
  • Tropical Storm Watch
  • Tropical Storm Warning
  • Bijzondere weerverklaring

Doppler Radar Detected Storms

ID Max Top VIL Severe Hail Hail Max Hail Size Speed Direction (from)
E1 54 dBZ 26,000 ft. 25 kg/m² 10% chance 90% chance 0.50 in. 51 knots SW (224)
W0 53 dBZ 39,000 ft. 28 kg/m² 10% chance 80% chance 0.50 in. 39 knots WSW (238)
L1 52 dBZ 29,000 ft. 22 kg/m² 0% chance 80% chance 0.50 in. 39 knots SW (225)
R7 51 dBZ 26,000 ft. 17 kg/m² 0% chance 60% chance <0.50 in. 35 knots SW (221)
A9 50 dBZ 21,000 ft. 10 kg/m² 0% chance 60% chance <0.50 in. 41 knots SW (227)
Q1 49 dBZ 23,000 ft. 14 kg/m² NA% chance NA% chance NA in. New Cell
D8 48 dBZ 23,000 ft. 12 kg/m² 0% chance 40% chance <0.50 in. 41 knots W (270)
D6 48 dBZ 25,000 ft. 12 kg/m² 0% chance 20% chance <0.50 in. 39 knots SW (234)
T1 48 dBZ 10,000 ft. 4 kg/m² 0% chance 0% chance 0.00 in. New Cell
Y0 48 dBZ 6,000 ft. 4 kg/m² 0% chance 0% chance 0.00 in. 37 knots SSE (166)
G0 48 dBZ 5,000 ft. 3 kg/m² 0% chance 0% chance 0.00 in. New Cell
X0 47 dBZ 21,000 ft. 9 kg/m² 0% chance 0% chance 0.00 in. New Cell
H0 46 dBZ 18,000 ft. 7 kg/m² 0% chance 0% chance 0.00 in. 29 knots WSW (245)
I1 45 dBZ 26,000 ft. 10 kg/m² NA% chance NA% chance NA in. New Cell
A0 44 dBZ 14,000 ft. 5 kg/m² 0% chance 0% chance 0.00 in. 49 knots SW (224)
M0 43 dBZ 11,000 ft. 4 kg/m² 0% chance 0% chance 0.00 in. New Cell
H1 42 dBZ 21,000 ft. 6 kg/m² 0% chance 0% chance 0.00 in. 19 knots W (268)
Q0 42 dBZ 12,000 ft. 3 kg/m² 0% chance 0% chance 0.00 in. 39 knots WSW (240)
T0 41 dBZ 20,000 ft. 4 kg/m² 0% chance 0% chance 0.00 in. 10 knots WSW (248)
Q9 41 dBZ 7,000 ft. 1 kg/m² 0% chance 0% chance 0.00 in. New Cell
T8 40 dBZ 8,000 ft. 1 kg/m² 0% chance 0% chance 0.00 in. New Cell
  • Tornado Vortex Signature
  • Mesocyclone
  • Hail